Terug

 

Accordeondag
Noabershof Emmen

29 juni 2014


Op 29 juni hebben wij op uitnodiging van het Volk van Grada het kantklossen gedemonstreerd tijdens de accordeon dag die jaarlijks bij de boerderij Nabershof, plaats vind.


's Morgens is er voor ons nog een tent geplaatst waaronder wij konden zitten als het eens mocht beginnen te regenen maar nog geen half uur later konden wij ook daar niet meer zitten want de regen kwam met bakkenvol uit de lucht vallen. In de schuur dan maar met zn allen, maar niet alleen wij maar ook de accordeonisten kwamen met hun instrumenten in de schuur terecht en met hun de bezoekers die op dat moment op het terrein waren. De regen buiten hebben wij wel gezien maar van het onweer hebben we weinig mee gekregen.


Binnen was het een waar festijn, veel bezoekers zongen de liedjes mee die door de accordeonisten gespleed werden. Verbazingwekkend, dat als er eentje begint te spelen een ander zo in kan vallen. Alhoewel de weergoden ons niet gezind waren hebben wij toch een hele mooie dag gehad.


Jammer voor de leden van het Volk van Grada dat het net als vorig jaar, weer geen weer was. Zij verdienen voor hun inzet beter. Volgend jaar komen wij graag terug, weer of geen weer.


Lena Ambergen die op uitnodiging van Hennie Siepel het kantklossen aan het proberen is.

Coby, Hennie en Wemmie

 

naar boven