Terug

 

Beerta

23 en 24 maart 2018


Bonny van Bergen gaf op 23 en 24 maart 2018 een workshop Milanees bij Cosy Corners in Beerta. Draken waren het onderwerp.


. - . - . - . - . Cosy corners . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - .

En ik heb wat met fantasy en draken. En ik volg de lessen Milanees bij Bep Vianen. Dus eigenlijk had ik niet niet kunnen gaan. En het is bij Cosy Corners altijd super gezellig en heel goed verzorgd door Jessica en Gerben de Boer.

Ik had van tevoren nog niets opgewonden, want ik wist nog niet precies welke kleuren ik wilde gebruiken. Het werd mijn lievelingskleur paars. Maar voor ik alle 14 paren op het kussen had duurde wel even, want waar Bonny donker had koos ik voor de lichte variant. En ja… dan wordt het even puzzelen.


. - . - . - . - . uitleg . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - .


. - . - . - . - . voorbeeld . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - .

Na een uitstekende lunch lekker verder klossen, kletsen en kijken naar het werk van de anderen. Grappig dat zo’n werk door andere kleuren er heel anders uit ziet.


. - . - . - . - . het begin is er . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - - . - . - . - . - .

De volgende dag zag er eigenlijk precies zo uit als de eerste. Klossen, kletsen, rondkijken, genieten van koffie/thee en lunch. Aan het eind legde Bonny nog van alles over het patroon uit en toen konden we weer huiswaarts gaan. Het had wat mij betreft nog wel langer mogen duren.


. - . - . - . - . eenn detail . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - - . - . - . - . - .


. - . - . - . - . het resultaat van twee dagen noeste arbeid . - . - . - . - .

Bonny had al weer een ontwerp voor een volgende workshop bij zich. Deze wordt gehouden in november a.s. en gaat over paspoppen. Houd de mail en site van Cosy Corners in de gaten als je hier belangstelling voor hebt.
Ik ga in ieder geval wel….


Ria Struik

 

naar boven