Terug

 

Workshop in Beerta

4 april 2014


Vrijdag 4 april 2014 vertrok ik voor een workshop 's Gravenmoers, gegeven door Janke Nieboer bij Cosy Corners in Beerta. Zoals altijd werden de deelnemers verwelkomt door Jessica en Gerben met koffie en koek. Na een gezellig koffie/praatrondje begonnen we met de werkstukken. Als je nog nooit 's Gravenmoers geklost had kon je beginnen met een boekenlegger, waar je, zoals op de foto te zien is, ook andere dingen mee kunt doen. De geoefende klosster (in 's Gravenmoers dan) kon zich uitleven op een kantje voor een tissuedoos. Deze kantsoort is leuk en afwisselend om te doen.

garen gekocht Bij de winkel geweest.

Na een goedverzorgde lunch ging iedereen weer verder. Met klossen, kletsen of winkelen. Om vier uur ging iedereen weer haar weg, richting overnachtingsadres of naar huis zoals ik. Binnen een uurtje ben je van Beerta weer terug in Emmen.Zaterdag weer op tijd vertrokken want je wilt toch op tijd (het begon om tien uur) zijn!

garen gekocht Al mooi op weg .

Iedereen was al mooi opgeschoten en je kon de verschillen in de werkstukken qua kleur al mooi zien. Met een andere kleur ziet het werk er ook weer heel anders uit! Ook de zaterdag werd weer gevuld met klossen, kletsen, winkelen en koffie/thee en lunch. Eigenlijk jammer dat het al weer voorbij was. Dus dames (en heren natuurlijk ook) laat je ook eens in Beerta bij een workshop zien. Het is echt de moeite waard!

garen gekocht Alle (mogelijke) werkstukken op een rijtje.

Ria Struik

 

naar boven