Terug

 

Hengelo

3 februari 2018


Wij moesten vroeg uit de veren op 3 februari. Op uitnodiging van een groep enthousiaste dames zijn wij naar Hengelo afgereisd om daar een kantklosdoedag bij te wonen. Gelukkig zat het weer mee, er was sneeuw voorspeld maar de wegen waren goed begaanbaar. Het was niet de eerste keer dat wij gingen, de auto wist haast vanzelf de weg die we gaan moesten, we kwamen mooi op tijd in Hengelo aan.

. . . . . . . .

Eerst maar eens bijkletsen met onze mede klossters onder het genot van een lekker bakkie koffie. Daarna kregen wij de patronen uitgereikt en konden wij aan de slag.

. . .

Elk jaar proberen de dames iets leuks te bedenken. Deze keer kregen wij allemaal een lamp, waar een kantje om heen kon. Wij konden kiezen uit vier patronen. Na een poosje werd het stiller in de zaal en waren de dames intensief aan het klossen. Zon morgen vliegt om, voor we het in de gaten hadden was het tijd voor de lunch.Na de lunch ging het verder met klossen en als het patroon maar eenmaal loopt, kun je ook bijkletsen en je sociale contacten onderhouden met de andere dames. Kijken wat voor patroon en welke kleuren er gekozen zijn door de andere dames. Al met al weer een zeer geslaagde dag.

Ria, Bep, Ria, Ida heel hartelijk bedankt voor deze goed georganiseerde dag.

. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . het oranisatiecommite. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Als jullie weer iets organiseren, pakken we graag weer onze auto vol met onze kussens, (een om op te klossen en een om op te zitten) klosje, garen, spelden en alles wat wij die dag denken nodig te hebben in de auto en tuffen richting Hengelo.

Hartelijke groet Henny, Coby, Riny Els en Wemmie.

 

naar boven