Terug

 

Noordelijke kantontmoetingsdagen
in Marum

1 november 2016


Het thema van deze dag was „15 jaar na de Lottedag”. En de patronen waren hier een afspiegeling van.
In 2001 waren de patronen ontworpen door Lidwien Roording, nu had Nannie Verseput de leiding met hulp van Heikina de Ruijter, Janneke Willemsen en Janke Nieboer.

. . . . .
. . . . . 15 jaar kantontmoetingsdagen

Met z’n drieën zijn we er heengereden. Anders dan de andere jaren zaten we nu in een kleinere zaal (die waar we anders de lunch nuttigden). Een vooruitgang, want hier was het licht veel beter. We hebben een mooi plekje uitgezocht waar we al snel gezelschap kregen van nog drie dames van onze kring.

. . . . .
. . . . . Jantje, Gré en Annie druk aan het werk.

We kregen een map met vijf patronen die allemaal op een bal vastgezet konden worden. Eén bal kregen we er bij en ‘s middags konden we er meer kopen. De patronen waren niet al te moeilijk, dus het schoot lekker op. Jantje was haar spelden vergeten, maar met al die klossters in de buurt was dat probleem snel opgelost...


. . . . De ballen . . . . . . . . . . . . en de voorbeelden.

De verzorging was weer prima in orde in de ‘Kruisweg’ en van de uitbater kregen we een attentie (sleutelhanger) omdat dit al het 15e jaar was dat de ontmoetingsdag bij hen georganiseerd werd.

Na afloop bedankte Jessica van Cosy Corners Nannie, Janneke, Janke en Heikina en meldde dat ze al weer iemand voor 2017 gestrikt had.

We hebben er van genoten!

Jantje, Nantje en Ria

 

naar boven