Terug

 

Noordelijke kantontmoetingsdagen
in Marum

7 november 2017


Op dinsdag 7 november 2017 organiseerde Cosy Corners de jaarlijkse Kantontmoetingsdag in Marum. Het onderwerp was “Kerst op de kaart”, verzorgd door Liesbeth van Loo.

* * * * *
* * * * * De uitgewerkte voorbeelden

We vertrokken al vroeg vanuit Emmen. Dit keer via Drachten want we hadden gehoord dat het Julianaplein in Groningen een puinhoop is.

In Zalencentrum Kruisweg aan de Kruisweg in Marum werden we ontvangen door Gerben en Jessica de Boer van Cosy Corners. Na betaling kregen we de patronen en konden een plaatsje zoeken. Omdat het aantal deelnemers terug loopt zitten we sinds een aantal jaren in een andere zaal. Met meer (en beter) licht moet ik zeggen. Er waren dit jaar 72 deelnemers waaronder kloss(t)ers uit Noord Holland en zelfs 1 uit Limburg. Van onze kring waren er 6 leden aanwezig.

* * * * *
* * * * *
* * * * * Onze dames hard aan het werk

Na uitleg van de patronen door Liesbeth konden we aan de gang. Met maximaal 10 paar klossen kon je leuke (kerst)patroontjes maken. Ze had hulp van 3 dames die dit keer weinig te doen hadden, want het was niet zo moeilijk. Het was een gezellige boel. Iedereen was druk aan het werk maar nam ook af en toe de tijd om rond te kijken en bij te kletsen.

De terugweg gingen we wel via Groningen en laat dat nou 600 meter verder zijn dan via Drachten!

* * * * *
* * * * * ... thuis maar verder

Volgend jaar gaan we vast weer (en via Drachten)!

Nantje, Jantje en Ria

 

naar boven