Terug

 

Molen Sleen

30 augustus 2014


prachtig kant prachtig kant

Op 30 augustus hebben 14 leden van onze kantkring een demonstratie kantklossen gegeven in de molen van Sleen. Dit was op uitnodiging van de Sleener molen stichting "De Hoop". Zowel de begane grond als ook de eerste verdieping waren met mooie kanten opgesierd. Op de begane grond stond een mooie tafel met cup cakes, servetringen, snoepjes en dergelijke, je kon zo aanschuiven voor een high tea. Hier waren een zestal dames aan het demonstreren.. Iedere dame had haar eigen hoekje ingericht.

prachtig kant

prachtig kant prachtig kant

Op de eerste verdieping waren ook zes dames aan het klossen. Ook die dames hadden hun eigen kanten mee genomen om te showen. Hier konden de bezoekers mooie waaiers zien en ook de vlinders van ons project Emmen vlinderstad waren er te bewonderen. Op een paspop was een mooie stola gedrapeerd, Baby mutsjes, doosjes, geurzakjes, tasjes, en wat al niet meer werden hier tentoon gesteld.

prachtig kant prachtig kant prachtig kant

We zijn door de dames van de stichting goed voorzien van koffie en wat lekkers, het was een hele plezierige dag op en super locatie. Jammer dat het bezoekers aantal niet iets hoger was. Maar de bezoekers die er waren hebben genoten van onze kanten.

prachtig kant prachtig kant

Stichting, namens onze kantkring bedank voor de gastvrijheid en we komen graag nog eens terug.

prachtig kant prachtig kant prachtig kant foto's Jan Mulder en Wemmie Eggens

Wemmie Eggens

 

naar boven