. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 april . . . . . . . . . .

Een jaar is ook zo maar weer voorbij. Met onze eind dag van vorig jaar nog vers in het geheugen, onder
leiding van Bonny van Bergen, hadden wij op 3 april alweer de eind dag van het seizoen 2017/2018.Voor deze dag had onze voorzitter Henny Kroezenga een patroon voor schaar ontworpen. Dat
deze zeer in de smaak viel, bewijst wel het eindresultaat aan het einde van de dag, toen de eerste
resultaten bewonderd konden worden.

. . . . . . . . . . . . . . .

Op 6 maart konden de leden een stofje uitkiezen om daar thuis een kleur garen bij te zoeken die hun aansprak.

. . . . . . . . . . . . . . . . .

De einddagen van onze kantkring zijn altijd zeer gezellig, de dag begint met koffie of thee en een lekker stuk appelgebak.Daarna worden de patronen uitgedeeld en onder het genot van een tweede kop koffie/thee wordt er uitleg gegeven over het patroon. Waarna men aan de slag kan.Al snel was een ieder aan het klossen behalve ons bestuurslid An, die was in de keuken bezig om een lekkere pan vol soep voor ons te koken.Een heerlijke geur vulde al snel de ruimte waar wij aan het klossen waren en om half 1 konden wij onze meegebrachte lunch nuttigen samen met een heerlijke kom soep.Na de lunch ging men verder met het klossen, ook werd er bijgepraat en natuurlijk werd elkaars werk bewonderd.

Tegen theetijd waren er al verschillende eindresultaten bewonderen.Op 4 september onze eerste kringavond van het seizoen hopen wij de resultaten van deze gezellige einddag te mogen bewonderen.Eerst maar eens genieten van een welverdiende vakantie.


Wemmie Eggens