. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6 maart . . . . . . . . . .

Het is in maart de tijd voor de jaarvergadering. Het hele seizoen kwam in vogelvlucht voorbij. En niet te vergeten de nodige jaarverslagen. Met name het verslag van de website was leuk om te lezen. De bezoekers komen letterlijk van over de hele wereld. Natuurlijk veel bezoekers uit België en Duitsland maar ook uit andere landen zoals Aruba, Puerto Rico, IJsland en Oekraïne.

Alle dames klossen, sommige doen nog wat meer en het past ons om deze leden daarvoor te danken. Denk daarbij aan de dames van de koffie/thee, de verkoop van wat we klossen en de website.

. . . . . . . . . . . . . .

Dit was de laatste kringavond van het seizoen. Er volgen nog twee bijzondere activiteiten. In april is er de einddag. We mogen dan kiezen uit drie verschillende ontwerpen. We konden nu al een mooi stofje uitzoeken. In mei is er nog een jubileum te vieren.

. . . . . . . . . . . . . .

Natuurlijk zijn we de komende periode ook bij diverse evenementen aanwezig. U kunt ons daar bezig zien met het kantklossen. Hopelijk treffen we u daar.

Nadat we in snel tempo de jaarvergadering hadden afgerond was er thee en koffie. Ook was er nog ruim de tijd voor het klossen, ervaringen uitwisselen en een gezellig praatje.

Iena Pals