Terug

Vogelparadijs Marum

Dinsdag 5 november waren Ria, Bep, Gré Ronde en ik met nog ongeveer 75 andere kantklossters op de Kantontmoetingsdag Noordelijke Kringen in Marum. Er was een leuke workshop van Diny Boer-van de Pol, zij had 3 patroontjes van gevederde vriendjes. Een mooie papegaai, een vliegend vogeltje en een bandjesvogel.

Na koffie en een goede uitleg kon iedereen beginnen. Het was een heel gekakel, van de kantklossters, niet van de vogels, en iedereen, nou ja bijna, ging aan het werk. Natuurlijk kon er ook gewinkeld worden, want ja, we hebben altijd wel wat nodig, een nieuw boek, mooie garens, wat zijn er veel soorten te koop, nog een leuke kaart, voor ieder was er wel wat.

Na de heerlijke lunch gingen we weer ijverig verder. We zijn erg benieuwd naar het resultaat! Gelukkig was er genoeg tijd om bij te praten, want dat hoort er ook bij!
Deze dag was georganiseerd door Jessica de Boer van Cosy Corners in Beerta. Volgend jaar is deze kantdag op 4 november. Noteer deze dag vast in je agenda, er kunnen best meer kantklossters bij. Het is wat donker in de zaal, maar er zijn vele soorten lampjes!
Wij kijken in ieder geval terug op weer een leuke kantdag.

Annie van den Assem


Een boom vol vogels


Annie en Gré druk aan het werk


En al bijna een onderdeel af...naar boven