TERUG

 

datum:
23 juli

locatie:
Emmen,
't Volk van Grada

verslag:
Coby, Hennie, Els,
Henny en Wemmie


 
      

Op uitnodiging van 't Volk van Grada hebben we namens onze kring een kantklosdemonstratie gegeven tijdens de 48e Drentse rijwielvierdaagse.

Bij de boerderij was een stempelpost en het was er dan ook een drukte van belang. Het was een tropisch warme dag maar dat deerde de fietsers niet. Onder de bomen waren stoelen geplaatst en daar kon men een meegebrachte lunch eten of zich te goed doen aan al het lekkers wat bij de kramen te koop werd aangeboden, onder het genot van mooie accordeonklanken.

      
      Veel belangstelling van groot en klein.

Menig deelnemer is bij ons langs geweest en er werden natuurlijk weer heel veel vragen gesteld. Veel mensen vragen zich af wat er gebeurd als al die spijkertjes er weer uitgaan. Gelukkig hadden we mooi gekloste items meegenomen dus konden we vol vertrouwen laten zien dat het helemaal goed ging komen wanneer de spijkertjes er uit waren. Ook viel het op dat bij menig fietsdeelnemer nog kantklosmateriaal op zolder lag en bij het zien van ons enthousiast groepje wilden ze toch weer aan de slag. De mensen die les wilden nemen hebben we doorverwezen naar verschillende lesgeefsters en voor de dames in den lande naar de site van LOKK.

Ook de andere hobbyisten hadden niet te klagen over belangstelling.
Het was tropisch warm maar voor ons was een plekje in de schaduw gecreëerd en daar hebben we met veel plezier onze dag doorgebracht.

      
      Hennie Siepel en Coby in actie.

      
      Henny Kroezenga, Els, Wemmie en Coby.

      
      Wim Hummel, de houtdraaier en figurant Geert Kroezenga.

      
      Herinneringen: toneelspelers van 't Volk van Grada.


Met dank aan 't Volk van Grada; website: www.volkvangrada.nl

naar boven